دانلود سوالات و پاسخنامه کنکور دکتری نانوشیمی 1402

کنکور دکتری نانوشیمی در تاریخ 1401/12/11 برگزارگردید، فناوری نانو یا نانوتکنولوژی رشته ای از دانش کاربردی و فناوری است که موضوعات گسترده ای را پوشش می دهد.
موضوع اصلی آن نیز مهار ماده یا دستگاه های در ابعاد کمتر از یک میکرومتر، (معمولاً حدود ۱ تا ۱۰۰ نانومتر) است.


سرفصل های دروس امتحانی کنکور دکتری به شرح زیر است:
دروس عمومی:
زبان انگلیسی
استعداد تحصیلی
دروس تخصصی:
ریاضیات عمومی
& شیمی پایه (شیمی آلی، معدنی، تجزیه و شیمی فیزیک)
مبانی نانو تکنولوژی


:: تاریخ اعلام نتایج اولیه: اردیبهشت ماه 1402
:: دانلود سوالات و پاسخنامه کنکور دکتری نانوشیمی: طی 48 ساعت آینده از همین صفحه اعلام می گردد.


:: دکتری نانوشیمی چیست؟ بازار کار دکتری نانوشیمی چیست؟
ضرورت و اهمیت رشته نانوشیمی، تربیت و پرورش محققانی با تفکری پویا، خلاق و کارآمد برای فعالیت در موسسات آموزشی، پژوهشی و صنایع مختلف شیمیایی کشور خواهد بود. فارغ التحصیلان این گرایش، در شیمی سطح، سنتز نانو مواد، شناسایی نانو مواد، نانو پلیمر ها و …. توانمند می باشند.
توجه داشته باشید که از دیدگاه شیمیدانان، گرایش های نانوشیمی در واقع همان گرایش های شیمی آلی، شیمی معدنی، شیمی تجزیه و شیمی فیزیک می باشد که فقط در مقیاس نانو به مطالعه و بررسی مواد شیمیایی می پردازد. بنابراین این گرایش را نمی توان به عنوان یک رشته جدید در نظر گرفت، زیرا در واقع رویکردی جدید (در مقیاس نانو) به تمامی علوم و فنون موجود می باشد. نانو شیمیست ها نتایج تحقیقات و یافته های جدید خود را جهت انبوه سازی در موارد خاص در اختیار مهندسان مربوط قرار می دهند.
فارغ التحصیلان گرایش نانوشیمی می توانند در بسیاری از صنایع بنیادی از جمله صنایع پزشکی و داروسازی، بهداشتی و آرایشی، گاز و پتروشیمی، مواد شوینده، رنگ و رزین، عمران و ساختمان، خودرو و حمل و نقل، نساجی و پوشاک، کشاورزی و غذا و ده ها صنعت دیگر به عنوان مدیر مرکز تولیدی، مدیر کنترل کیفیت، مدیر فنی و همچنین مسئول ارتقا دهنده کیفیت محصولات تولیدی فعالیت داشته باشند.
از طرفی دیگر، این نانوشیمیست ها می توانند به ارائه انواع خدمات آموزشی- پژوهشی در مدارس، دانشگاه ها، مراکز تحقیقاتی و مراکز آموزش عالی کشور مشغول شوند و یا اینکه کسب و کار خودشان را به راه بیندازند.


ظرفیت پذیرش دکتری نانوشیمی دانشگاه های سراسری:
_دانشگاه های روزانه
دانشگاه شهید باهنر- کرمان
دانشگاه تبریز
دانشگاه علم و صنعت ایران
دانشگاه رازی کرمانشاه
دانشگاه صنعتی شریف
دانشگاه کاشان
دانشگاه کردستان
دانشگاه تهران
_دانشگاه های نوبت دوم
دانشگاه تبریز
دانشگاه کاشان
دانشگاه علم و صنعت ایران